Over ons

Eco Solutions zakelijke zonnepanelen
Voor duurzaam, gezond en ecologisch bouwen

Eco Solutions Nederland

Eco Solutions uit Eindhoven heeft verkoop- en installatiepunten in heel Nederland. Gespecialiseerd in VVE's, bedrijfsdaken, Duurzaam oplossingen. Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met duurzaam, gezond en ecologisch bouwen. Hierbij maken wij gebruik van ecologische producten en toepassingen die gebruik maken hernieuwbare bronnen zoals de zon, aardwarmte en de wind.

2008

Opgericht

750

Zonnepanelen installaties

600

LED verlichting installaties

Maatschappelijk verantwoord

Eco Solutions Nederland BV levert een grote bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sedert enkele jaren zijn ook de zonnepaneelinstallaties bij ons uitgegroeid tot een degelijk en betrouwbaar product welke wij aanbieden aan onze klanten. Door enkel te werken met de best gecertificeerde producten maakt Eco Solutions Nederland BV het verschil in deze branche. Complete pakketten zoals een veranda of carport geheel waterdicht en in 1 compleet pakket behoort ook tot de mogelijkheden. Eco Solutions Nederland BV is naast de verkoop van zonnepaneelsystemen ook uw partner op het gebied van LED-verlichting installaties, warmtepompen, zonneboilers en duurzaam isolatiemateriaal.

Keurmerken

Uneto-Vni, Tüv, VCA, ISO 9001, ISO 14001, SOLARWATT Premium Partner

Recycling

Het milieu staat centraal bij ons. Zo maken wij gebruik van producten die aangesloten zijn bij verantwoorde recycle-partners.

Samenwerkingen

Eco Solutions Nederland is al jarenlang premium partner van Solarwatt Benelux BV

Concreet

Bij ons geen vage plannen. Alles tot in de pruntjes uitgewerkt. Zonder verassingen achteraf. Helder en duidelijk. Geroemd door 250+ klanten voor u.